kom snel aan klanten in je salon zonder te betalen, hoe? leer dat

De 11 fouten die mij minimaal €25.000,- hebben gekost 🥺

Leer van mijn fouten & bespaar vet veel geld


Ja, die fouten wil ik zien, horen of lezen!!
zodat ik niet maanden aan tijd en geld verlies

Daardoor weet je waar je je op moet focussen om wél sneller klanten aan te trekken en je geld gaat verdienen

Ik vertel over 11 fouten die ik heb gemaakt, die mij ongelooflijk veel tijd en geld gekost hebben. Laat staan alle klanten die ik ooit ben misgelopen in mijn (nagel-) salon... Er is niks mis met hard werken, maar tijdens mijn studie werd pijnlijk duidelijk, dat ik ook SLIM had kunnen werken.  

Ik heb jarenlang geploeterd omdat ik gewoon niet de juiste kennis had, maar wat aan het doen was. Van alles kopieerde van anderen, allerlei winacties deed en mislukte dan ook net zo hard weer. Snapte niet wat ik fout deed, deed zo mijn best… 

Ik wist dat ik ontzettend goed was in mijn vak, maar mijn banksaldo liet wat anders zien. Dat zorgde ervoor dat ik mega onzeker werd van mijn eigen kunnen. 

En het stomme is, dat ik nu weet dat het niet aan mijn kunnen als vakvrouw lag, maar aan mijn gebrek aan ondernemers kennis! Ik wou dat ik dat jaren eerder had geweten! of dat iemand me dat verteld had…

Dus ik wil jou behoeden voor de fouten, blinde vlekken en onwetendheid, die er zowat voor gezorgd hebben dat ik de stekker uit mijn salon wilde trekken!! En waarschijnlijk doodongelukkig in loondienst was gaan werken, waar ik niet mijn creativiteit kan uiten en me ook niet vrij zou voelen, omdat ik me aan de gestelde kaders moet houden.


Maar daar vervaagden ook mijn persoonlijke grenzen direct, ik werkte de ene keer om 7:00 en de andere keer rustig om 23:00 nog. Werkte ook op zondag in de salon. Gekkenwerk was dat!

Deze 11 stappen zou ik dus NOOIT weer doen...

En had me wel €25.000,- gescheeld


Begin dit jaar schreef ik alles op...

Draaide een testgroep...

Daagde een aantal ondernemers uit tijdens een training...

Er deden maar liefst 33 salons, praktijken en ondernemers  mee inclusief docenten. 


Het lukte hun direct om meer klanten aan te trekken en de

"ik doe maar wat" -cultuur van zich af te schudden. Ze stonden onmiddellijk zekerder in hun schoenen en trokken de 1 na de andere klant aan. Door stap voor stap te doen wat ik zei en niet dezelfde fouten te maken. 


Ik was echt omver geblazen door het succes van dit programma.

Zoveel worstelende salons, slaagden hiermee ineens wel!
En dus ga ik het nog eens doen, maar dan nóg beter...

 • 11 simpele stappen, in een klik voor klik video
 • vooraf opgenomen, werk in eigen tijd en tempo 
tevreden klant

nagelstyliste

Ik dacht dat ik heel breed moet inzetten. Maar dat dit helemaal niet nodig is.

Dat je niet ALLES hoeft aan te bieden. Maar je richten op 1 ding. In dit geval voor mij de keus voor Blush en korte nagels. 

Deze gedachte was ook een overtuiging die mij belemmerde in mijn groei. Want waar ga je beginnen. Nog zoveel trainingen te volgen waar geen budget voor is. En ik heb nog weinig tot niks te bieden. Want niks is goed genoeg. 


Ik dacht dat je iedere dag zeker 3 tot 5 x een post moet doen op social media. In dit geval voor mij Facebook. 

Volgas zichtbaarheid anders geen klanten!

Inmiddels ontdekt en de inzicht gekregen dat je minder mag posten. 

5 dagen per week lukte me niet. En het gaf me ook niet het vertrouwen wat ik nodig had. 

1 goeie post kan veel meer terug geven. 


Die keuze heeft mij zoveel rust en overzicht gegevens. Ik ben nu niet meer aan het twijfelen en kan mij focussen op wie ik ben en welke klant bij mij past!

Zal ik jou ook helpen?


Om in 11 stappen, een salon MET KLANTEN die bij jou past,

weinig tijd kost en daadwerkelijk geld oplevert?

JA graag
ja, alleen duurt me echt te lang

bekijk de training snel 

Elke onderdeel heeft zijn eigen video, daardoor doe je één praktische stap

Gebruik mijn kennis om moeiteloos elke stap mee te zetten.

Werk in je eigen tijd en tempo.

Doe mee voor slechts 27 euro!

Je wil klanten in je salon! 

en wil weten waar je moet beginnen

 • trek die klanten aan!
 • je weet precies wat je stap voor stap moet doen
 • in minder tijd bereik je veel meer
 • maakt de juiste keuzes
 • ondernemen is simpel en leuk is als je weet welke stappen je concreet moet zetten
 • we doen het samen


voorkom:

 1. dat je betaalt voor advertenties die toch geen klanten opleveren
 2. geen idee hebt waar je moet beginnen
 3. dat je geld over de balk smijt door te gaan flyeren en nog meer fouten die ik heb gemaakt. 
 4. je de hele druk bent met van alles en nog wat en toch niks oplevert.
 5. je gaat twijfelen aan jezelf en of je het wel kan
 6. je gaat cursus hoppen bij het opleidingscentrum zodat klanten dan wel zien hoe goed je bent.


Ik heb nog geen énkele cursist van de tientallen ex-cursisten gehad die er niet minimaal 3 geweldige tips uit heeft gehaald. Dus ik durf met liefde te beloven dat als je niks leert of nuttig vindt, je binnen 14 dagen na aankoop je geld terug krijgt. 
- Veelgestelde vragen -


                   

Hoe lang ben ik per dag bezig?

Dat verschilt per persoon. De meeste van de 11 stappen zijn in zo'n 30 minuten uit te voeren maar het kan ook in 10 (als je ervaring hebt) of in 60 (als je nieuw bent). Opdrachten zoals het schrijven van content voor je website en social media's of zelfs het maken van digitale producten zoals je logo en eventuele huisstijlkleuren duren natuurlijk iets langer maar dit kun je in je eigen tijd doen.

Hoe lang heb ik toegang tot de video's?

Je krijgt van mij een maand extra toegang tot de 28 theorie- en praktijkvideo's. Je hebt dus alle tijd om de stappen in jouw tempo te zetten en video's terug te kijken. Wil je echter langer toegang houden? Schaf dan de opnames aan bij je aanmelding. Daarmee houd je namelijk levenslang toegang!

Kan ik alles in een keer bekijken?

Ja dat kan, maar zou ik je afraden. Want dan ga je ineens met 11 dingen tegelijk bezig, raakt je snel vol in je hoofd en ik zou elke dag gewoon een stap zetten. Zo kan je je gedachten erover laten gaan, er mee aan de slag en dan misschien nog wat veranderen. Maar het kan wel natuurlijk... dat is je eigen keuze

Kan ik ook vragen stellen? O f iets laten checken

Ja zeker dat kan. Je kan in de VIP groep 24/7 je vragen stellen en om feedback vragen. Is alleen maar leuk als je dat doet, dat houd de groep lekker levendig. Ik ben daar ook wekelijks live😉

Ik ben ondernemer. Kan ik de cursus zakelijk aftrekken?

Jazeker! Je krijgt een factuur met daarop de kosten. Een cursus als dit valt onder je bedrijfskosten, want het helpt je aan meer klanten, zichtbaarheid en omzet :) Dus je kunt de volledige cursus aftrekken als kosten, plus de btw terugvorderen.

Ik ben helemaal nieuw met een salon. is de cursus dan ook geschikt voor mij?

Je kan absoluut meedoen, maar weet wel dat dit niet een beginnerscursus 'hoe krijg ik klanten' is. Heel veel informatie over de een stevig fundament van je salon en hoe je precies klanten aantrekt, zonder adverteren, leer je in de opleiding "bouw snel en slim een succesvolle salon in 3 maanden".

Vragen als: 'Wat is een homepage?' of 'registreer ik mijn salon?' behandel ik dus niet IN de cursus. Ik heb er wel een filmpje van gemaakt wat je gratis kan kijken, zie link in mijn bio van instagram.

Dat gezegd hebbende, heeft ongeveer 50% van de cursisten nog nooit echt actief gebruik gemaakt van het begrijpen van de klantreis, marketing en de hele mikmak wat er bij komt kijken. Dus het is een geweldige manier om de " hoe kom ik aan klanten, zonder te adverteren" echt te gaan snappen.

kan ik gebruik maken van de STAP regeling?Of is er een andere regeling waar ik aanspraak op kan maken bij het aanschaffen van een cursus(-sen) van Top Salon Academy?

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de STAP-regeling, daarvoor moet je een door de overheid geaccrediteerde instelling zijn. In principe kun je voor de cursussen van Top Salon Academy geen (andere) subsidie krijgen.

                 

Klaar voor de start?