wachtrij voor de beauty

Winstgevende salon

in een handomdraai?!

Bij andere salons ziet het er allemaal zo makkelijk uit, maar bij jou wil het maar niet lukken. Je hebt genoeg klanten, maar je houdt niks over.

Leer:

 • Meer te verdienen met al mijn tips en adviezen
 • Slimmer te werken i.p.v. harder werken
 • Hoe je start als beginnende onderneemster
 • Je vakantiegeld bij elkaar verdient
 • Welke kosten er allemaal zijn, voorkom nare verassingen
 • Hoe je communiceert met je klanten
 • Hoe je een prijslijst maakt
 • Hoe verhoog je prijzen?
 • Creëer meer tijd voor je gezin

Ik help je je droom werkelijkheid te laten worden. Klinkt dat te mooi om waar te zijn?! Dat is het echt niet. Ik wou dat ik dit 10 jaar eerder wist!


Voordelen

hoe bepaal je de juiste prijs

meer verdienen

slimmer te werken

meer vrijheid 

wel vakantiegeld te ontvangen

verdubbel je bereik met dit gratis boek voor je social media

de juiste prijs bepalen

hoe verhoog je prijzen verhoogt

Voordelen

een handige berekeningstool

alle kosten op een rij

meer tijd voor je gezin

sabine en kristel

Wou ik had nooit verwacht dat €1,- zoveel verschil zou maken!!

Romina

Over mijn missie

Ik ben Sabine Mus, winstgevende beauty salon business coach en ervaringsdeskundige met een fulltime salon. Ik zie in de branche veel ondernemers keihard werken. Ze besteden veel uren in de salon, maar houden te weinig over aan hun harde werk. Vanuit hun passie hebben ze een opleiding gevolgd, openen hun salon en komen er dan achter dat het niet gaat zoals ze willen…   Ik heb nu al 11 jaar een succesvolle salon en wil andere ondernemers in de beautybranche helpen met hun ondernemer skills!

Ik combineer mijn salon ervaring en al mijn kennis uit de studies, dat maakt mij uniek in als winstgevende business salon coach. Ik snap waar je tegen aanloopt en weet dit snel op te lossen. 

Wat is de juiste Prijs?

Het klinkt best logisch als je hetzelfde wil verdienen als in loondienst toch?! Maar ja, dat klinkt net als de mount everest beklimmen. Waar begin je? hoe bereken je dat? Wat heb je echt nodig? Wie kan mij daarbij helpen? Een storm aan vragen en een nog grotere opgave om alles uit te zoeken en uit te rekenen.

 • Ik leer je in een paar stappen hoe je simpel de juiste prijs uitrekent.  
 • Zo kun jij een prijs vragen die goed voelt.
 • Dit zorgt voor rust en duidelijkheid.

Ik weet als saloneigenaar precies waar je tegen aan loopt. Het fijne is dat we hier samen over kunnen praten, ik help je!

Hoe bepaal je ze? 

 Het is ontzettend belangrijk te weten wat je verdient. Zo weet je wat je eind van de maand overhoud. Zo weet je precies wat je kan reserveren voor je vakantie en de beurs aan open. De meesten weten helemaal niet eens wat hun salaris is en gaan dan weer in loondienst. Ik leg op een simpele manier uit, wat  kosten zijn, Wat levert het jouw klant op? Welke 'pijn' voorkomt dit onderdeel jouw product bij je doelgroep? Welk concreet probleem los je op? Waarom is dit onderscheidend met het aanbod van je concurrentie? Wek nieuwsgierigheid en 'desire' op bij je lezer.

Zou het niet fijn zijn als jij een "SALON" hebt i.p.v. een salonnetje?!

 • weet wat kosten zijn
 • welke kosten er zijn
 • hoe je je kosten uitrekent


Hoe heerlijk zou het zijn als je jezelf salaris kan uitkeren? Precies weten waar je aan toe bent in je salon en dat je best wel een dag vrij kan nemen


Hoe verhoog je je prijs?  

Wat ga je in deze module leren:

 • Hoe zeg je tegen een klant dat je prijzen omhoog gaan? 
 • Je hoeft niet bang te zijn om inkomen te verliezen
 • hoe bereken je een verhoging?

Kortom alles wat je moet weten over je prijs verhogen en dat het ook nog goed voelt.

laat je inspireren, stimuleren en motoveren. ik deel aan mijn kennis

Verrassing

Ik heb aan het einde van de cursus nog een mooie verassing

wat het precies is, ga ik niet vertellen hihi. Het is super waardevolle extra bonusmateriaal, die je nog verder te helpen. Ik begrijp als geen andere hoe eng het is, ik ga je verder op weg helpen!

Hoe zou het zijn... als er  financiële flow ontstaat en op privé vlak stroomt alles. Je weet hoe je klanten binnenhaalt en hoe je meer resultaat onderaan de streep overhoudt.

Niet goed? Geld terug!

Ik sta 100% achter mijn producten en diensten. Inmiddels heb ik al meer dan 1000+ klanten in de salon gehad en een 5 sterren review ontvangen van tevreden klanten via Google.


Maar om het laatste beetje risico voor jou weg te nemen hanteer ik een 14 dagen niet goed geld terug garantie.


Ik kan me het niet voorstellen maar als je het helemaal niets vindt kun je dat binnen 14 dagen bij me aangeven en stort ik  zonder problemen je geld weer terug.