Na de cursus DIY Salon Branding in Canva kun je professioneel ogend materiaal maken en heb je daar geen grafisch ontwerper meer voor nodig.

DIY SALON BRANDING

"Nu kan ik zelf professionele ogend materiaal maken en

heb ik daar géén grafisch ontwerper meer voor nodig."

Na de cursus DIY Salon Branding kun je ZELF je eigen

  • online (voor je instagram en website) en
  • offline (zoals cadeaubonnen en visitekaartjes) 

professioneel ogend materiaal maken

  1. zonder uren op vistaprint te zoeken (want iedereen gebruikt dat en lijk je nog op een ander) 
  2. zonder het inhuren van grafisch ontwerper (waar je dan vaak ook nog op moet wachten tot ze tijd heeft)meer voor nodig.

Want als je iets wil, dan wil je het NU, DIRECT zelf kunnen aanpassen.

🤗 net de kleur van je waardebon aanpassen

🤗 toch je logo net iets anders

🤗 een andere lettertype


want je hebt bij iemand dat gezien en vind je super. Wees eerlijk, we zitten de hele dag op social media en er komt altijd wel wat mooiers voorbij, wat jij ook wil en dat wil je direct zelf even fixen

null

je verandert gaandeweg als persoon en stylist en salon...

en dan wil je niet vastzitten aan huisstijlkleuren, lettertypes en logo, die niet meer bij je passen, MAAR die je dan maar houd omdat je er duizend euro voor hebt neergeteld (dat is ook zonde van de investering) 


  • Dus bespaart je veel kosten

  • Je kan direct alles online gooien

  • Aanpassen wanneer je wil


en scheelt je een HOOP FRUSTRATIES en WACHTEN


Inhoud van de cursus: 

  • Online stap voor stap  video’s

  • Werkboeken

  • Ik deel een huisstijlboek, die je alleen maar hoeft te kopiëren. (handig hè)

Je leert alles lekker praktisch per onderwerp en kun DIRECT MEEDOEN. Naast de basis beginselen is en wat je waar overal kan vinden en aanpassen.  Heb ik alles voor je gesorteerd op onderwerp.

Dus wil je weten hoe je een cadeaubon maakt, dan klik je de titel "cadeaubon aan". En dan maak je direct samen met mij een cadeaubon binnen een kwartiertje.


Maar ik heb het ook over

- flyers

- visitekaartjes

- instagram post en stories (en andere social media kanalen)

- website afbeeldingen

- zelf video's maken met supergave visuele aspecten (net als professionele reclamemakers)

Ik neem je stap voor stap mee in de mogelijkheden en waar je op let per onderwerp.

De cursus is onderverdeeld in korte video’s zodat je zelf tegelijkertijd aan de slag kunt of snel iets kan terugvinden.

null

Dus je hebt géén peperduur programma meer nodig,

je kan het na deze cursus, helemaal zelf. 

psst 🤫 en GRATIS 🤗 (niemand zeggen)

Salon flyers, advertenties, website zelf maken in jouw huisstijlkleuren en branding

Wat ik kan, kun jij ook...

Ik ben Sabine en naast fotografie, ga ik heel lekker op materiaal wat er goed uit ziet. Qua lijnen, kleuren en lettertypes. In mijn werk als fotograaf lette ik altijd al op de lijnen en composities. Net als kleurgebruik en het gevoel goed over kunnen brengen. 


Toen ik eenmaal hoorde van Canva en zag wat er kon, had ik een Hallelujah moment. De hemel ging open voor mijn creatieve brein. Alles wat ik in mijn hoofd heb, kan ik nu zelf maken. Dat gun ik jou ook. 

Iedereen herkent mij aan mijn kleuren. Als ze in hun social media scrollen, herkennen ze direct dat iets van mij is. En denken ze: interessant, even lezen wat Sabine zegt. 

 

 

Dus je hebt geen peperduur programma meer nodig, je kan het na deze cursus, helemaal zelf. Laat je zien wat je gemaakt hebt?  

meer klanten in mijn nagelstudio, leer dat hier

Module 1 - Huisstijl 

Hoe stel je een huisstijl samen, welke keuzes maak je daarin en waar haal je bijvoorbeeld foto’s vandaan. 

Module 2 - Basis beginselen

Je bent ingelogd, en dan? In deze module beginnen we aan het begin en laat ik je zien waar je in Canva begint. Daarnaast bevat deze module losse uitleg van verschillende vaak gebruikte opties zodat je de uitleg gemakkelijk nog eens bekijkt.
Maak zelf afbeeldingen voor social media en website

Module 3 - Afbeeldingen maken

Samen beginnen we aan het maken van plaatjes voor instagram. Aan de hand daarvan krijg je uitleg hoe je foto’s, teksten en afbeeldingen toevoegt en hoe je deze aanpast. Daarnaast geef ik je tips hoe je ervoor zorgt dat het er allemaal ook nog een beetje lekker uit ziet. Aan het einde van deze module maak je tegels voor instagram, afbeeldingen voor je website en voor je e-book.
Zelf video's maken voor je salon

Module 4 - video’s 

Korte sales video’s om verschillende producten te laten zien of bijvoorbeeld z’n fancy video waarbij je door je website scrolled en dat te zien is op een telefoon. In deze module leer je de mogelijkheden die Canva beidt voor het maken van video's
Na de cursus DIY Salon Branding in Canva kun je professioneel ogend materiaal maken en heb je daar geen grafisch ontwerper meer voor nodig.

Module 5 - Tekstdocumenten

Inmiddels heb je al heel wat skills geleerd en in deze module krijg je specifieke tips en uitleg voor jouw tekstdocumenten en hoe deze snel & aantrekkelijk vormgeeft.
Hoe werk je met folders, notities, Brandkit/huisstijl boek en welke designs maak je allemaal aan zodat je efficient & overzichtelijk te werk kunt gaan.

Module 6 - Efficient content maken

Hoe werk je met folders, notities, Brandkit/huisstijl boek en welke designs maak je allemaal aan zodat je efficient & overzichtelijk te werk kunt gaan

DIY Salon Branding

Na de cursus DIY Salon Branding in Canva kun je professioneel ogend materiaal maken en heb je daar geen grafisch ontwerper meer voor nodig.


Ik beloof jou dat je na deze cursus ZELF al je materiaal kan maken, waardoor je je zichtbaarheid vergroot en verbinding krijgt met de volgers en klanten


Klaar voor de start?