Gratis intake

Vraag je gratis Salon Analyse gesprek aan

Vraag je gratis Salon Analyse gesprek aan

Ik snap als geen ander, hoe het is, om te staan waar je nu staat. Alles voelt als een worsteling, moeizaam en eenzaam...

Je hebt er ontzettend veel tijd ingestoken, levert te weinig op... 

Je denkt er stiekem over na om gewoon te stoppen met die salon. 

Dat je misschien toch beter in loondienst kan gaan werken. Maar diep van binnen weet je ook, dat je daar niet gelukkig van word...


En iemand bellen en hulp vragen, dat is doodeng! Je denkt vast:

  • Ik moet het toch ook alleen kunnen?
  • Iedereen zegt dat het niet zo moeilijk is, een salonnetje draaien met een paar klantjes

Werkwijze om je gesprek aan te vragen

1. Klik je tijd en datum aan en vul de vragen in

2. Ik neem je informatie voorgaand het gesprek door en spreken elkaar op aangegeven tijd via Zoom of telefoon.

3. Tijdens het gesprek bespreken we je huidige salon aanpak, kijken we waar snelle verbeterslagen of kansen liggen en vertellen ik mijn  stappenplan welke strategie├źn en tools goed werken bij mij en mijn klanten en hoe dit toe te passen voor jouw salon bedrijf.


*Het gesprek is gratis en is voor salon ondernemers en vakvrouwen die de salon van hun bedrijf willen laten groeien.

Als je doet wat je deed, 

dan krijg je wat je had

de enige echt salon business expert en internationaal ondernemers coach

Ik heb jaren geleden op precies dit punt gestaan, dus ik snap je. Ik help je en je beslist zelf alles! Het enige wat je nu even nodig is, een luisterend oor en kunnen sparren. De bevestiging van iemand die daar ook gestaan heeft, waar jij staat, dat het allemaal WEL kan, ook JIJ. 


Je mist alleen wat kennis over het spel ondernemerschap. Daar hoef je je niet voor te schamen of je groot te houden, dat alles wel oke gaat.

Wat ik weet dat niet alles altijd oke gaat, het is prima om hulp te vragen en daarmee weer stappen vooruit te zetten. 


  • En je hebt nu ook nog te maken met een aantal blinde vlekken in je business. Die belemmeren dat je nu wel een salon vol klanten, een gezond inkomen en vrijheid kan hebben. Maar die blinde vlekken los je niet alleen op, want dan had je dat nu allang gedaan, toch? 
  • Ook nog een hoop dingen die je nu niet weet, waardoor je de volgende stap niet kan zetten. 


En als je een call te eng vind,

- stuur je me een DM via Instagram @top_salon_academy

- Je mag ook een whatsapp sturen naar 06 237 049 69


Of je plant hieronder direct je gesprek in 

2 uitgebreide uitspraken van klanten

Nu al 20.000 euro extra omzet

We zijn net een half jaar geleden begonnen met samenwerken en de resultaten gaan alle verwachtingen te boven. Door extra gesprekken aan te bieden aan mijn klanten hebben ik binnen een half jaar meer dan 20.000 extra omzet gehaald.


Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig. De lijnen zijn enorm kort.


Door de extra gesprekken die ik nu ook aan klanten bied kan ikj ook extra waarde bieden aan mijn klanten. En krijg ik de allerbeste klanten die ook het meest gecommitteerd zijn om hun wensen na te jagen. Top Salon Academy leidt je enorm goed op.  Iedereen is enorm betrokken en daarom voelt Top Salon Academy Club niet als een extern coachingsbedrijf dat gewoon even wat doet. Maar meer als een partner waarmee ik de top kan bereiken.


Wat ook enorm bijzonder is dat ik nu telefonisch trajecten verkoop van 500 euro. Trajecten die ik dacht alleen aan te kunnen bieden tijdens een een special event. Ik ben blij dat ik door de samenwerking met Sabine nog veel meer impact kan maken en veel meer mensen kan helpen.

Ben super tevreden over de hulp van Sabine. Ze neemt de tijd voor je, denkt met je mee, zet af en toe een denkbeeldige spiegel voor je neer zodat je ook kritisch naar je bedrijf gaat kijken. Ik raad haar hulp echt aan

van 0 naar 80 klanten 

in drie maanden 

Ik had geen idee waar ik moest beginnen, had zoveel vragen en zocht naar antwoorden. En die heb ik gevonden! Net als de klanten ­čśĆ


Ben er zelfverzekerder door geworden, ik straal weer en ervaar rust. Vooral overzicht hebben en grenzen bewaken is zo belangrijk voor mij. Want ik loop mezelf zo voorbij.


En dat heb ik bereikt de vraagstelling en feedback van Sabine. Duizendmaal dank daarvoor!!!


Femke

Wanneer heb je voor het laatst met een 

salon expert 1 op 1 naar jouw bedrijf gekeken?

JA! check snel mijn  agenda

Wanneer heb je voor het laatst met een 

salon expert 1 op 1 naar jouw bedrijf gekeken?