Gratis Salon Analyse Gesprek

Vraag je gratis Salon Analyse gesprek aan

Werkwijze om je gesprek aan te vragen

1. Klik je tijd en datum aan en vul de vragen in

2. Ik neem je informatie voorgaand het gesprek door en spreken elkaar op aangegeven tijd via Zoom of telefoon.

3. Tijdens het gratis 1 op 1 salon analyse kennismakingsgesprek (stap 1) met mij, gaan we samen kort  kijken of het interessant voor beiden is, dat ik jou eventueel ook kan helpen.  Waar je precies geholpen mee wil worden en waar je naar toe wil. En zal je ook al een inzicht geven. Als we een klik hebben, dan nodig ik je uit voor het  Salon Plan Analyse gesprek.4.  Tijdens het Salon Plan Analyse gesprek (stap 2) bespreken we je huidige salon aanpak, kijken we waar snelle verbeterslagen of kansen liggen en vertel ik mijn stappenplan, welke strategieën en tools goed werken bij mij en mijn klanten en hoe dit toe te passen voor jouw salon bedrijf.


*Beide gesprekken zijn gratis en is voor salon ondernemers en vakvrouwen die de salon van hun bedrijf willen laten groeien, winstgevende behandelingen willen creëren en meer voldoening willen halen uit wat ze doen. 

Je wil het op je eigen manier doen en het mag anders.

Vraag je gratis Salon Analyse gesprek aan

Werkwijze om je gesprek aan te vragen

1. Klik je tijd en datum aan en vul de vragen in

2. Ik neem je informatie voorgaand het gesprek door en spreken elkaar op aangegeven tijd via Zoom of telefoon.

3. Tijdens het gesprek bespreken we je huidige salon aanpak, kijken we waar snelle verbeterslagen of kansen liggen en vertel ik mijn stappenplan, welke strategieën en tools goed werken bij mij en mijn klanten en hoe dit toe te passen voor jouw salon bedrijf.


*Het gesprek is gratis en is voor salon ondernemers en vakvrouwen die de salon van hun bedrijf willen laten groeien.

Wanneer heb je voor het laatst met een 

salon expert 1 op 1 naar jouw bedrijf gekeken?

Check hier mijn  agenda

Wanneer heb je voor het laatst 

met een salon expert 1 op 1

naar jouw bedrijf gekeken?