"5 dingen waar jij je als salon ​​​​
vooral NIET mee bezig moet houden"

Je dacht ' ik volg mijn gevoel en ga fijn klanten helpen in mijn salon'. Niet wetende dat het starten van een salon vaak iets meer energie, tijd en kennis vraagt van je. Heel vaak spreek en lees ik van stylisten en salon, dat ze "gek worden van het gedoe!". Het is heel lastig en je moet heel veel doen, om klanten in je salon te krijgen. Je verzuipt al snel in allerlei "To Do" lijsten en het een naar het andere idee bedenk je. MAAR in als die lijsten met acties & ideeën, niet meer weten waar nu te beginnen.

Herkenbaar?


Dan heb ik iets voor je. Wat nu, als ik je eens leer wat je vooral níet moet doen in deze fase. Dingen die je per direct van je lijstje kunt schrappen. Zodat je de tijd die je hebt kunt besteden aan dingen die wel werken en klanten opleveren. Goed idee of niet?

En ja, ik weet het. Het universum kent het woordje ‘niet’ niet.  Je moet het positief stellen en zonder dat woord er in. Maar het universum doet niet aan ‘to do’ lijstjes. Teveel ideetjes-lijstje en sponsebob effecten. 

En omdat je overal maar hoort wat je vooral wél moet doen en ik zo nu en dan een tikkeltje stront eigenwijs ben en graag mijn eigen weg volg, dacht ik het eens anders te doen. En waardevol te laten zijn.

Heb al mijn kennis en ervaringen opgeschreven en dacht: God dat had ik 13 jaar geleden wel willen lezen. Had me bergen met tijd en bakken met geld gescheeld. Dus heb dat alles maar eens in een mooi jasje gestoken en VOILA! er was ineens een digitaal boek. Mijn oma zei altijd: "Niet lullen, maar poetsen!"

Dus ik stop met lullen en ga jij dan maar eens dat ebook downloaden.


Wens je er ontzettend veel plezier mee. Dat je heel veel tijd bespaart en je ook bakken met geld bespaart. 


Liefs Sabine 😘

Stop maar, doe mij dat ebook!


NB ik zou het ontzettend leuk vinden, als je mij ook eens verteld welke je herkent of dat je ook een dure ondernemersles hebt meegemaakt??Maak snel (je eerste) klanten zonder ingewikkeld gedoe en frustratie

Klaar voor de start?