LENTE 🐝 of zit jouw salon nog in winterdip 😴
LENTE 🐝 of zit jouw salon nog in winterdip 😴

LENTE 🐝 of zit jouw salon nog in winterdip 😴

Fijne lente, bloeiende stylisten en salon community! Ik hoop dat je vandaag tijd hebt om te genieten van de prachtige lentekleuren.


En als je klaar bent om je in je salonbedrijf te verdiepen, heb ik een paar actuele onderwerpen, beproefde tips en meer om mee te beginnen. 😉In de editie van deze week…


4 manieren om authentiek te verschijnen

De geuren waar je salon naar hunkert


meer klanten in mijn nagelstudio, leer dat hier


PS Zou je willen dat je een go-to-plan voor succes had dat was aangepast aan JOUW salon bedrijf? Droom je ervan iemand te hebben die je grootste zakelijke vragen kan beantwoorden? Ik heb precies het ding dat op je afkomt.... 1 juli! 


meer klanten in mijn nagelstudio, leer dat hier


Wekelijkse zakelijke tip van Sabine Mus

De consument van vandaag hunkert naar één ding: authenticiteit.

Ze willen geen beeldschone IG-feeds of perfect samengestelde levens zien. Ze hunkeren naar de authentieke jij. Maar hoe laat je je zo zien?

Hier zijn vier vragen om je te helpen beslissen hoe professionele authenticiteit er voor jou uit zou kunnen zien.

1. Wat zijn jouw zakelijke X-factoren? In Top Salon Academy leert Sabine dat je X-factor een derde waarde is. Het kennen van de waarden van jou en jouw bedrijf en je daarbij op je gemak voelen, is de sleutel tot kwetsbaarheid.

2. Wie ben je? Met wie wil je werken? Wat geloof je en door wie wil je omringd zijn? Als je diep weet wie je bent, met wie je wilt werken en wie je wilt dienen, wordt duidelijk wie je professioneel, authentiek en kwetsbaar zou moeten zijn.

3. Wie is jouw doelgroep? Dit is niet met wie je wilt omgaan, maar met wie je winst wilt maken en wat willen ze zien?

4. Hoe help je die doelgroep? Bedenk waar mensen je om hulp vragen. Mensen kiezen ervoor om te investeren met degenen die hun pijn oplossen.

Het beantwoorden van deze vragen helpt om beter te begrijpen hoe authentieke en professionele kwetsbaarheid eruitziet, en maakt het gemakkelijker om op die manier te verschijnen.

Favoriet van Sabine

Wat houdt het Sabine deze week van!

Het begint echt lente te worden en we houden van alle lentekaarsen! Hier zijn er een paar die ik aan de winkelwagen toevoeg of al heb:


Liefs,
Sabine 

Top Salon academy

Reactie plaatsen