Video Aspect Ratio: 4:1

Meer klanten op jouw manier

GRATIS ONLINE MASTERCLASS

Meer klanten in je Salon

Nu meteen te bekijken

meer klanten in mijn nagelstudio, leer dat hier

Ben jij een nagelstudio of andere beautysalon 

en kun je niet wachten om meer klanten te krijgen?

Hoe je zorgt dat klanten met jou contact opnemen

laat je inspireren, stimuleren en motoveren. ik deel aan mijn kennis

hoe je zorgt dat klanten bij je terugkomen

inspirerende en moiverende podcast

Als salonhouder loop je nog weleens vast, je loopt met een hoop onzekerheden rond en twijfelt hier en daar echt nog wel. ik geef je hier een aantal tips voor

Creëer een perfecte klantreis 

je weet niet goed hoe je om moet gaan met bepaalde situaties, je weet niet altijd hoe je iets oplost. Ik geef antwoord op een bepaald aantal situaties en hoe ik ze opgelost heb. Zelfs hoe je een klant ontslaat (hihi)
ik wil ze niet iets aansmeren, wil niet leuren om verkopen en wil al helemaal geen salestijger worden. NEE! dat snap ik en toch heb ik een paar soepel verkooptrucjes en geef je precies aan wanner het perfecte moment is om een verkoop te doen

Meld je hieronder aan. Je krijgt na aanmelding een link om de masterclass te bekijken:

de enige echt salon business expert en internationaal ondernemers coach

Waarom? Meer dan de helft van de ondernemers stopt na het eerste jaar. Ze beginnen vol goede moed aan hun nieuwe salon, pakken alle kansen die ze pakken kunnen

  • opleidingen en cursussen volgen
  • allerlei win acties bedenken en ander acties
  • druk op social media van alles posten


En uiteindelijk:

  1. werken je nog meer uren voor jezelf dan dat je in loondienst deden. Allemaal om één ding voor elkaar te krijgen: het ‘vrije’ leven leiden.
  2. je voelt je gefrustreerd en snapt er niks van. Wat doe je fout?!
  3. en je omgeving begint steeds vaker te zeuren dat je misschien beter kan stoppen, het leuk als hobby moet gaan doen en een baan moet zoeken voor de inkomsten. Want het werken in de beautybranche dat is nu eenmaal hard werken voor een laag loontje. 


MAAR

💛 Vaak ben je ontzettend goed in wat je doet

💛 het is je droom en je wordt er ontzettend blij van

en bent vastbesloten er een succes van te maken, omdat je ziet dat er salons zijn die dat WEL kunnen


ALLEEN je hebt 

🙈 een gebrek aan verkoopskills, waardoor de omzet laag blijft in je bedrijf niet. Ontzettend zonde en totaal niet nodig! 

🙈 je mist echte ondernemerskennis. De meeste opleidingscentrum die leiden je op als goede vakvrouw en geven je hier en daar ook salon tips. Alleen zijn die totaal niet voldoende om er echt een succes van te maken. Waarom? Hun hoofddoel is om cursussen te verkopen en zeggen vaak: dat je misschien toch nog even beter moet worden in dit of dat. Snap je? 😉


Succesvol ondernemen kun je leren en daar wil ik je graag bij helpen.

Hey, ik ben Sabine Mus, jouw salon business coach. Met jarenlange(salon) ervaring in de pocket, help ik andere nagelstudio's en andere beautysalon met het krijgen van meer klanten, omzet en voldoende tijd en energie over te houden. ik zorg dat je niet meer hoeft te worstelen of te twijfelen, met alle frustraties en onzekerheden. 


Dit is mijn derde bedrijf. In 2009 schreef ik me in bij de kvk als nagelstyliste toen ik 24 jaar was. Met een ondernemers- , marketing- en NLP studie en een flinke lading aan salonervaring in the pocket Weet ik hoe je je droomklant zo snel mogelijk kan vinden en aantrekt naar je salon. Het juiste plan is dan echt goud waard. 


Ook ik zat te eerste jaren te worstelen en lag 's nachts wakker, hoe kom ik aan klanten?! Hoe krijg ik meer inkomen? ik had maar 2 antwoorden, meer expertise krijgen en prijzen verhogen (als ik genoeg klanten heb). Toen leerde ik bij een opleiding het ondernemersspel. Hoe je door hier en daar wat te veranderen, zo 123 klanten bereikt en vaste klanten maakt. En dat in een constante stroom. Fantastisch!! Dus ik vond het mijn morele plicht om dit geheim te gaan delen met alle moeders met ook een droom: een succesvol salon!

 

Meld je hieronder aan. Je krijgt na aanmelding een link om de masterclass te bekijken: