SalonFlix training

Quickfix videotraining met checklist


Binnen 10 dagen een volle salonagenda met nieuwe klanten en verhoog je omzet

gezellige groep vrouwen die een salon runnen

Leer je je gatenkaas agenda te vullen en en hou je meer geld over onder aan de streep (inclusief live Q&A)

14

jaar eigen salon gehad met een wachtlijst

278

Cursisten die ik heb mogen helpen 

7x

𝐨𝐦𝐳𝐞𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐳𝐞𝐯𝐞𝐧𝐯𝐨𝐮𝐝𝐢𝐠𝐝 binnen 5 jaar en werkuren gehalveerd, 
meer klanten in mijn nagelstudio, leer dat hier

Heb je moeite om voldoende klanten naar je salon te krijgen?

Je bent steengoed in je vak, maar het lukt je al een tijdje niet om genoeg klanten naar je salon te krijgen. Het is om gek van te worden..


Vaak voel je je hierdoor als een slaaf van je bedrijf, mensen zien jouw salon als 'hobby' (bah!) en ondanks alle energie die je erin stopt, lukt het je maar niet om meer klanten naar je salon te krijgen.


Er is ook goed nieuws voor je als dit nu jouw situatie is. Het enige waar je heel erg goed in dient te worden, is dat je leert hoe je op een slimme manier voortdurend meer klanten naar je salon krijgt, zonder dat dit je veel energie of tijd kost.


Maar hoe zorg je dan voor deze continue stroom van nieuwe klanten?

meer klanten in mijn nagelstudio, leer dat hier

Ik weet nog goed toen ik jaren geleden hiermee struggelde...

Toen ik na een scheiding achterbleef met een schuld stond ik letterlijk met mijn rug tegen de muur. Mijn eigen boontjes doppen deed ik altijd, maar nu stond ik er weer helemaal alleen, moeder van 2, een horeca baan en een eigen salon.


Uiteindelijk heb ik, mede door deze situatie, mijn grootste doorbraken gemaakt en heb ik in 14 jaar meer dan 20.930 klanten mogen verwelkomen in mijn salon! Hierdoor kon ik mijn horecabaan algauw opzeggen, had ik meer tijd voor mijn kinderen en partner, had ik leuke klanten en verdiende ik ook nog eens erg goed! En dit gun ik jou ook.


Daarom deel ik in mijn 11 belangrijkste hacks je die jou gaan helpen om meer resultaat uit je salon te halen. Daarnaast deel ik mijn methode om lege gaten in de salon agenda en teleurstellingen voorgoed te doorbreken, zodat je meer klanten, meer omzet en meer zichtbaarheid voor je salon krijgt. `


 • Je ziet wat er nodig is om tevreden klanten te krijgen en te houden. 
 • Laat je zien hoe je om gaat met de grootste uitdaging, klanten je adviezen laten op volgen en resultaat te vergroten en hoe je producten verkoopt.
 • Hoe je je salonagenda beheert en zeur klanten de deur uitwerkt.
 • Hoe je jouw omzet direct verhoogt met bijverkoop in je salon.
 • Je ontdekt hoe je een je sterke mindset creëert en je stopt met twijfelen en onzeker zijn. En je houdt meer energie over met mijn mantra.


Ik ben hartstikke goed in mijn vak… maar waarom kon ik dan niet geld verdienen met mijn salon?? Waarom kan een advocaat dat wel... dat is toch raar? 

investeerde in de training en zet nu €1600,- gemiddeld per maand om


Femke - Pedicure
investeerde in de training en gaat minder uren bij de baas werken en werkt 12 uur per week in de salon
Anique Wesseling - Nagelstylist
investeerde in de training en had in één week €390,-


Aleida, nagelstyliste Aleida Inside & out
"Als je steengoed bent in je vak, maar te weinig klanten in je salon hebt,
dan is het leren aantrekken van de juiste klanten het enige wat je nu nog tegenhoudt hoe je een succesvolle salon krijgt"
meer klanten in mijn nagelstudio, leer dat hier

Hoe krijg je dan een continue stroom aan klanten in je salon?

Als je een salon bedrijf wil runnen op een goede manier, zal je ook moeten gaan promoten en verkopen. 


Ik hoor je nu al denken: ik wil niet zo’n irritante stylist worden die haar producten aansmeert of duizend flyers rondbrengt. Dat hoeft ook niet!


In de cursus leer je over soft sales, waarmee je een klant echt helpt, op een eerlijke, oprechte manier. En natuurlijk zal je daar een paar hobbeltjes voor over moeten... dat moest ik ook. Ik ben ook geen salestijger.


Maar ik help mijn klanten wel zo optimaal mogelijk en ga altijd voor het beste resultaat. Als je deze technieken en tactieken ook leert ga je merken dat je direct stappen vooruit zet, het gaat sneller dan je denkt!

Ben je er klaar voor om een betere salon te draaien?

Leer mijn unieke klantenaanpak hoe ik in 13 jaar 20.930 klanten in mijn salon heb binnengehaald. (Inclusief live Q&A)
€ 297,-
Nu tijdelijk €197,-

Cursus: SalonFlix 

In deze cursus ontdek je mijn 11 slimme hacks hoe je moeiteloos meer klanten naar je salon krijgt.

In de online cursus SalonFlix leer je exact :


 • Hoe je lege gaten in je agenda direct opvult met omzet verhogende activiteiten 
 • Hoe je direct zichtbaarder wordt in jouw regio met jouw top salon!
 • Hoe je op een leuke en simpele manier producten aan jouw klanten verkoopt
 • Wat je moet doen met zeur klanten en hoe je meer leuke klanten krijgt
 • Wat mijn 11 hacks zijn waardoor je meer klanten krijgt en meer energie overhoudt.

  Bonus: inclusief live Q&A coach call waarbij je mij en andere salon eigenaren al je vragen kunt stellen en eventuele onzekerheden kunt delen.

Wanneer is de live sessie?

1x keer maand geef ik op maandag om 16:00 uur een Live Q&A. Dit is meestal de derdeof vierde maandag van de maand

100% Kwaliteitsgarantie

Deze trainingen heb je in een dag  afgerond (wel 1 jaar toegang). Ik kan je beloven dat je meerdere uren WILT besteden aan het kijken van deze cursus omdat je ziet dat het werkt. 😉

Dus uiteraard, stel je bent na het volgen van de gehele training niet tevreden. Dan krijg je alsnog je investering weer netjes van mij terug. Echter leer je mijn beste strategieën hoe veel meer klanten naar je salon te halen voor maar €197. Niks te verliezen, maar alles te winnen, toch?

Start direct
Niet goed, geld terug