Top Salon Academy
Gratis masterclass:  Meer winst en klanten voor jou salon    ontdek in 90 minuten hoe jij consistent klanten kan aantrekken zonder moeilijke advertenties maar met een actieplan!
Sabine Mus - Business en Mindset coach

Gratis inkijkje 

Top Salon Academy Ondernemersopleiding voor salon en beautyondernemers

Tof dat je er bent! Wellicht heb je mij al vaker gehoord over mijn Top Salon Academy Ondernemersopleiding voor salon en beautyondernemers en ben je daarom hier. 

Of ben je hier omdat je wil leren hoe je ook echt jezelf bent in je eigen salonbedrijf? Hoe je jezelf op een unieke en authentieke manier op de kaart zet? Wat belangrijk is bij verkopen zowel in de salon en zorgen dat je als ondernemer geld over houd onder aan de streep. Hoe je nieuwe klanten aantrek op social media of andere internet kanalen zoals Google?

Dan nodig ik je uit om een gratis inkijkje te nemen in mijn Top Salon Academy Ondernemersopleiding voor salon en beautyondernemers . Dé opleiding  voor salon en beauty ondernemers die meer winst en klanten uit hun salonbedrijf willen halen.

Je weet als geen ander dat internet een social media een marketingtool is. Dat het een van de middelen die jouw salonbedrijf helpt om omzet te genereren. Het gaat je alleen nog niet zo makkelijk af als je zou willen. En stiekem snap je eigenlijk ook niet goed waarom het anderen wel lukt. 


Je bent ervan overtuigd dat meer kennis over ondernemerschap ook voor jou kan werken. Je daardoor meer winst overhoudt en leuke en loyale klanten kan aantrekken, zonder dat je er uren aan hoeft te besteden per dag. Maar hoe dan?! Je wil zo graag de code kraken voor jouw salonbedrijf.  Ik snap dat je niet zomaar investeert. Dat je mij beter wil leren kennen én dat je benieuwd wat ik je leer in dit gratis inkijkje. Dit is nog geen 3% van het totale programma. 


In dit gratis inkijkje ontvang je  4 van de 5 lessen uit module 1, een les uit verkopen op Instagram en een les uit Instagram Stories. Je maakt kennis met mij, mijn manier van kennisoverdracht en ik hoop dat je er iets uit haalt waar je mee verder kunt.

Ja, ik wil graag een gratis inkijkje

[TEAM] graag OPT_IN maken met onderstaande gegevens erin

Voornaam

achternaam

e-mailadres

instagram account (ik vind het leuk om je te volgen)

[MAILBLUE LIJST AANMAKEN "LEAD - gratis inkijkje "]

segmenteren: klanten MKIJS orginal, premium en 1:1 uitsluiten

50%
Ja ik wil een gratis inkijkje
Meld je hier aan
Ja ik wil van je leren


Your information is safe with us

Dit krijg je in het gratis inkijkje in het Top Salon Academy Ondernemersopleiding voor salon en beautyondernemers

  • VOORBEELD, moet dat nog maken
  • Toegang tot 4 van de 5 lessen van module 1
  • 1 les uit module 6 (verkopen via Instagram)
  • 1 les uit module 9 (Stories)
  • In totaal 50 minuten kijk- en luister materiaal in totaal
  • Een aantal mails van mij tussentijds
de enige echt salon business expert en internationaal ondernemers coach

Ja, ik wil graag een gratis inkijkje

[TEAM] graag OPT_IN maken met onderstaande gegevens erin

Voornaam

achternaam

e-mailadres

instagram account (ik vind het leuk om je te volgen)

[MAILBLUE LIJST AANMAKEN "LEAD - gratis inkijkje "]

segmenteren: klanten MKIJS orginal, premium en 1:1 uitsluiten

No opt-in form has been selected

WAAROM DIT GRATIS INKIJKJE?

Ik snap dat je niet zomaar investeert in mijn programma. Het is nodig voor jou om mij beter te leren kennen. Daarnaast ook te ontdekken of deze manier van leren bij jou past in combinatie met mijn begeleiding.


VOOR WIE IS DIT INKIJKJE GESCHIKT?

Voor stylisten en beautyondernemers die al behandelingen geven en internet al inzetten voor hun salonbedrijf en daar (meer) omzet uit willen halen. Voor de ondernemer die niet 24/7 met de mobiel bezig wil zijn, omdat het leven uit meer bestaat dan dat.


IK DOE AL VEEL MET SOCIAL MEDIA EN MARKETING IS HET DAN OOK IETS VOOR MIJ?

Ja zeker! Je leert er altijd iets van. Ik kijk met een aantal zaken echt anders naar social media en ondernemerschap dan andere experts. Zo heeft iedereen zijn eigen manier. Dit inkijkje geeft een klein stukje inzicht daarin. 

Pak jij dat 

gratis in kijkje?

[TEAM] graag OPT_IN maken met onderstaande gegevens erin

Voornaam

achternaam

e-mailadres

instagram account (ik vind het leuk om je te volgen)

[MAILBLUE LIJST AANMAKEN "LEAD - gratis inkijkje "]

segmenteren: klanten MKIJS orginal, premium en 1:1 uitsluiten

No opt-in form has been selected