Wil jij als eerste op de hoogte zijn & alle info ontvangen over mijn nieuwe pilot traject 'Meer klanten in je salon'? 

Laat dan je gegevens achter door hieronder op de knop te drukken:

Als stylist een volle agenda, meer omzet en meer rust? Vermijd dan deze 5 fouten! Ik weet dat je met veel vragen zit en daarom heb ik alle antwoorden verzamelt en voor je opgeschreven.

Meer klanten, meer geld en meer rust Ik bespreek hier tips en tricks voor in je (nagel)studio of salon. Als stylist in de beauty branche komt er heel wat op je af en kom je er ook achter dat je niet zomaar aan klanten & geld komt en ook niet altijd vrijheid in je dagelijks leven ervaart.

Een soort Netflix, maar dan voor salons.

Bij andere salons ziet het er allemaal zo makkelijk uit, maar bij jou wil het maar niet lukken. Ik geef je 10 tips:

"Een goedlopende salon, heeft een vakvrouw als stylist en een ondernemer die bereid is om vaardigheden te leren om haar salon bedrijf gezond te laten groeien in 2023!


Je wilde altijd al een salon vol klanten willen hebben, maar is je niet gelukt. Het is lastiger, moeilijker kost meer tijd dan je dacht... Dan is deze cursus voor jou. Het enige wat je nodig hebt: passie voor je vak je telefoon om alles te volgen en de tips toe te passen (zo doe ik het ook!)

Wil je eerst kijken of wij een match zijn en bepalen of de Top Salon Academy wat voor jou is? Neem vrijblijvend contact op voor een matchcall.


Sabine Mus