Meer klanten, meer geld en meer rust in je (nagel) salon
Vraag je gratis Salon analyse gesprek aan

Workshop "december"

Hoe zorg je dat je alles uit de december maand krijgt
Schrijf je hier in!
maximaal 70 plaatsen
"Een goedlopende salon, heeft een vakvrouw als stylist en een ondernemer die bereid is om vaardigheden te leren om haar salon bedrijf gezond te laten groeien!


Je wilde altijd al een salon vol klanten willen hebben, maar is je niet gelukt. Het is lastiger, moeilijker kost meer tijd dan je dacht... Dan is deze cursus voor jou. Het enige wat je nodig hebt: passie voor je vak je telefoon om alles te volgen en de tips toe te passen (zo doe ik het ook!)

Meer klanten, meer geld en meer rust Ik bespreek hier tips en tricks voor in je (nagel)studio of salon. Als stylist in de beauty branche komt er heel wat op je af en kom je er ook achter dat je niet zomaar aan klanten & geld komt en ook niet altijd vrijheid in je dagelijks leven ervaart.

Wil jij mijn webinar 'Meer klanten in je salon' luisteren i.p.v. kijken? Meld je hieronder aan en ik stuur je meteen de link.

Als stylist droom je maar van één ding, een goed lopende zaak van de grond krijgen  en daarbij een relaxte maar actieve moeder zijn.

Met een volle salon agenda en meer omzet. 

Volg dan deze 5 stappen! 


Als ik opnieuw mag beginnen en een salon starten, dan zou ik deze 5 dingen doen en me focussen op cruciale dingen die WEL klanten opleveren


Ik weet dat je met veel vragen zit en daarom heb ik alle antwoorden verzamelt en voor je opgeschreven.

Een soort Netflix, maar dan voor salons.

Bij andere salons ziet het er allemaal zo makkelijk uit, maar bij jou wil het maar niet lukken. Ik geef je 11 hacks:

STARTERS training "Hoe start je GOED een salon"

Pre-order

Besloten Top Salon Academy CLUB

De Salon X factor

Wat het precies is kan ik nog niet vertellen, het is iets heel gaaf wat je wel meer klanten en omzet bezorgt. Dat ene ding, wat je nu mist in je ..... en elke keer dat ik een hint geef op Instagram, gaat de prijs met 7 euro omhoog. Ben begonnen met een startbod van 7 euro