Ondernemen doe je met partners

Aanbevolen voor jou

Ondernemen bestaat voor een deel uit het gebruiken van de juiste tools. Hieronder zie je een overzicht van een aantal tools en bedrijven waar ik mee samenwerk. Als je via deze pagina naar de verschillende websites gaat kijken, help je mij ook nog.

Als je iets koopt verdien ik namelijk een klein stukje van mijn investering terug, terwijl het jou niks extra's kost!

Mijn partners - zij helpen, zodat jij geen stress hebt!

De Phoenix website software is ontwikkeld door de Internet Marketing Unie en speciaal bedoeld voor ondernemers (zonder technische kennis) die beter in Google willen scoren (SEO) en meer leads en klanten (conversie) uit hun website willen halen

Phoenix

Een winstgevende website
in een handomdraai ?
Software leverancier IMU helpt je met kant-en-klare sjablonen die je maar hoeft in te vullen en aan te passen aan jouw huisstijl.


Probeer het 14 dagen gratis!

Met Huddle creëer je supersnel je eigen ledensite / e-learning platform in eigen beheer, op je eigen domeinnaam. Voeg je digitale producten zoals online programma's toe en laat je leden deze altijd en overal volgen

Huddle

Je eigen e-learning met digitale programma's én online community?


Probeer het 14 dagen gratis!

Met Plug&Pay maak je in een handomdraai een effectieve betaalpagina voor je website, zowel voor eenmalige transacties als abonnementen. Koppel met Mollie, kies uit conversie geoptimaliseerde templates en verhoog je orderwaarde met upsells en meer!

Plug & Pay

Met Plug&Pay zet je in een handomdraai de meest effectieve betaalpagina’s op.


Probeer het 14 dagen gratis!

Dit unieke concept is dé oplossing voor iedere ondernemer, op ieder niveau die meer bezoekers, leads, klanten, omzet, fans, vrijheid en overall business groei wil behalen.

IMU community

Dé online marketing community voor Nederlandse internet ondernemers / leden van de Internet Marketing Unie. Netwerken, inspireren, vragen stellen en meer!


Dit unieke concept is dé oplossing voor iedere ondernemer, op ieder niveau die meer bezoekers, leads, klanten, omzet, fans, vrijheid en overall business groei wil behalen.

Voor je emailmarketing en financiële zaken 👇

partner van mailblue emailmarketing

Mailblue

Email Marketing Software ActiveCampaign via MailBlue in het Nederlands [Certified Partner] 4000+ klanten 14 dagen gratis trial! Kant-en-klare campagnes
Verstuur uw btw-aangifte gemakkelijk en direct vanuit e-Boekhouden.nl naar de Belastingdienst. Wanneer u btw-aangifte wilt doen, hoeft u de gegevens alleen maar te controleren en, met een druk op de knop, naar de Belastingdienst te versturen. Handig toch?

Moneybird

Daar kan geen ander boekhoudpakket tegenop! Alle functies voor administreren en factureren in één veilig online pakket.


Verstuur je btw-aangifte gemakkelijk en direct vanuit Moneybird naar de Belastingdienst. Wanneer je btw-aangifte wilt doen, hoef je de gegevens alleen maar te controleren en, met een druk op de knop, naar de Belastingdienst te versturen. Handig toch?


120 dagen gratis Moneybird gebruiken, gebruik onderstaande link via de knop

Het bijhouden van de financiële administratie is waarschijnlijk niet je ding, maar wel heel belangrijk!

Flowbizz

Je boekhouding zelf doen of uitbesteden?
Met dit duivelse dilemma krijgen veel ondernemers - vooral zzp’ers en kleine ondernemers - te maken.

Het bijhouden van de financiële administratie is waarschijnlijk niet je ding, maar wel heel belangrijk!

Als ondernemer ben je verplicht een boekhouding bij te houden en je administratie overzichtelijk te bewaren volgens de regels van de Belastingdienst. Een goed online boekhoudprogramma zoals Moneybird helpt jou hierbij en voorkomt een hoop stress.

Als financieel businesscoach leer ik jou hoe je een winstgevend bedrijf neerzet. Want als je dan toch een bedrijf bouwt, dan maar meteen een winstgevend bedrijf toch?

Hilde Radt

Als financieel businesscoach leert zij jou hoe je een winstgevend bedrijf neerzet. Want als je dan toch een bedrijf bouwt, dan maar meteen een winstgevend bedrijf toch?

Bij andere ondernemers ziet het er allemaal zo makkelijk uit, maar bij jou wil het maar niet lukken. En de omzet die wel binnenkomt, verdwijnt meteen weer naar alle rekeningen die je moet betalen.

Dit moet en kan anders! En daar helpt zij jou graag bij.

Voor je boekhouding of je grafisch ontwerpen  👇

Wil jij de uitstraling van je bedrijf laten aansluiten bij jouw verhaal en je ideale klant? Je business een boost geven of juist een vliegende start? En wil je daarbij volledig ontzorgd worden?

Professionals in Design

Vormgeving gaat niet alleen om een mooi plaatje maar om het gevoel dat jij je publiek geeft. Het gevoel dat je jouw bedrijf, producten en diensten meegeeft. De vertaling van datgene waar jouw merk voor staat in een visueel jasje. Maar bij Professionals in Design gaan we graag nóg een stap verder


Wil jij de uitstraling van je bedrijf laten aansluiten bij jouw verhaal en je ideale klant? Je business een boost geven of juist een vliegende start? En wil je daarbij volledig ontzorgd worden?


HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Wij snappen dat je vooruit wilt met je onderneming. Of je nu al jaren meedraait of pas net bent
begonnen; je weet waar je naar toe wilt en je ziet het grotere plaatje voor je. Wij geven dat plaatje graag voor je vorm, kleuren het voor je in, geven er richting aan of denken met je mee aan een bigger picture. Wij luisteren naar je verhaal en maken de vertaling van jouw idee naar een fantastisch
ontwerp. We geven jouw bedrijf en producten een gezicht
. Of het nu gaat om visitekaartjes,
magazines, e-books of logo’s; doordat wij altijd een stap vooruit denken, maken wij moeiteloos de beeldende vertaling van datgene wat jouw onderbuik allang voelde.


Als je mijn naam noemt bij Professionals in Design, help je mij ook nog.

Als je iets koopt verdien ik namelijk een klein stukje van mijn investering terug, terwijl het jou niks extra's kost! ✨

Het bijhouden van de financiële administratie is waarschijnlijk niet je ding, maar wel heel belangrijk!

Peggy

VIND JE HET BIJHOUDEN VAN JE BOEKHOUDING INGEWIKKELD?

Grote kans dat je dan je financiële administratie nog handmatig doet in Word en Excel of een boekhoudprogramma gebruikt dat je niet begrijpt. Het kan echt makkelijker! Namelijk door gebruik te maken van het online boekhoudprogramma Moneybird. Schrijf je in voor mijn gratis webinar en ik vertel je alle mogelijkheden en geef ik je een rondleiding door het systeem.

DIT WEBINAR IS GESCHIKT VOOR

  • startende ondernemers
  • zzp’ers die hun boekhouding nu nog handmatig bijhouden in Word of Excel
  • zzp’ers die hun boekhouding nu nog uitbesteden, maar geld willen besparen door meer zelf te doen
  • zzp’ers die al een boekhoudprogramma gebruiken, maar op zoek zijn naar een makkelijker systeem


Ik ben niet goed in sales... Uiteindelijk maakt het niet uit in welke business je zit. Als je ondernemer bent, dan zit je in sales

Dus jij wil meer klanten scoren?

Je hebt nu de mogelijkheid om de gehele training van Sales Mastery met 93% korting van de prijs te ontvangen. 


Ik ben niet goed in sales...


Uiteindelijk maakt het niet uit in welke business je zit. Als je ondernemer bent, dan zit je in sales. Wellicht zeg je nu tegen jezelf ‘maar ik heb een hekel aan sales of ‘ik ben niet goed in sales’.


Het is waar dat het salesproces de een beter afgaat dan de ander. Maar je moet realiseren dat sales door iedereen kan worden uitgevoerd. Iedereen is namelijk vanaf 0 gestart en iedereen kan ‘connecten’ met een lead, luisteren naar de behoeftes van de klant en inspelen op deze behoeftes door de juiste oplossing te geven zodat de klant uiteindelijk gaat kopen.