UITNODIGING - vernieuwde masterclass meer klanten in je salon
UITNODIGING - vernieuwde masterclass meer klanten in je salon

UITNODIGING - vernieuwde masterclass meer klanten in je salon

afgelopen 4 maanden ben ik bezig geweest om een nieuwe masterclass te maken en ik wil je persoonlijk uitnodigen. Kom je?

check hier de 3 data


Ik hoop dat je komt, want ik gun je die gratis tips en de kans om mij live vragen te stellen. Live coachen, hoe tof is dat. 


(Nieuwe) klanten aantrekken, vind je tijdrovend en gedoe..


Klanten komen niet vanzelf, maken niet altijd uit zichzelf een nieuwe afspraak en je hebt het idee dat je moet trekken en sleuren.. het maakt je onzeker.


🙈 Is je dienst wel goed genoeg.. is je salon wel goed genoeg, ben jij wel goed genoeg, als mens en als ondernemer.


De twijfels trekken een wisselwerking op je humeur. In plaats van een ontspannen moeder en stralende stylist,  ben je veranderd in een gespannen moeder,  die vaker snauwt dan haar lief is,  omdat ze moe van frustratie en irritatie is dat het haar niet lukt.


Als iemand vraagt, hoe het gaat met je salon?

Zeg je standaard “goed”  (uit schaamte lieg je)


Je weet dat dat niet oké is, alleen je zit op dit moment niet te wachten op onbedoeld en ongevraagd advies (van mensen die geen ondernemer zijn of de branche niet begrijpen, ze snappen gewoon niet waar je tegenaan loopt)


De woorden “je moet geduld hebben en geef het tijd” kun je niet meer horen

Je hebt nu meer klanten en omzet nodig!


dat herken ik en daar wil ik vanaf!


Steeds vaker komt de gedachte voorbij

🤔 is het niet handiger om er iets anders bij te gaan doen?


dat herken ik en daar wil ik vanaf!


Je wil maar één ding en dat is antwoorden op je vragen!


👉 Waar vind je klanten

👉 Hoe krijg je meer omzet

👉 Hoe voorkom je no-shows en te laat komen

👉 Hoe zeg je nee en ga je met afwijzing om

👉 Wanneer ervaar je de rust en vrijheid van het hebben van een eigen zaak

👉 Wat moet je doen om een gezond salon bedrijf te bouwen


De antwoorden krijg je in de gloednieuwe masterclass.


leer de spelregels van het ondernemen kennen, ook jij kan dit 😘


 🎉 Doe mee met deze gratis masterclass! 🎉


Ook als het je ook maar een klein beetje nieuwsgierig maakt...


Wat je nu doet, werkt niet, waarom zou je er dan mee doorgaan?


Leer en kom in actie, stilstaan is achteruitgaan! Meld je nu aan voor de gratis masterclass ‘MEER KLANTEN & OMZET IN JE SALON’ en leer hoe jij dit ook in 6 SIMPELE stappen realiseert. Laat je salon business weer groeien! Deze masterclass zit bomvol waarde, tips en tricks waar je gelijk mee aan de slag kan. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Kortom je maakt gratis gebruik van de ervaring van een salon vakvrouw die zelf al 13 jaar een salon runt 😘


ja ik kom 👍


https://drive.google.com/file/d/17C793GZCN6ZtGerPfa1xNA90KN9RS31X/view?usp=share_link

Ja, ik ga deze kennis écht zomaar gratis weggeven…

Waarom? Meer dan de helft van de ondernemers stopt na het eerste jaar. Ze beginnen vol goede moed aan hun nieuwe salon, pakken alle kansen die ze pakken kunnen


👉 opleidingen en cursussen volgen

👉allerlei win acties bedenken en andere acties

👉 druk op social media van alles posten


Om vervolgens alleen maar meer uren te werken dan dat ze in loondienst deden. Het ‘vrije’ leven waar het ze om te doen is, is ver te zoeken.


Dat kan - mag - echt anders!

meer klanten in mijn nagelstudio, leer dat hier


Nog even voorstellen…


Hey, ik ben Sabine Mus, jouw salon business coach. Met jarenlange(salon) ervaring in de pocket, help ik andere nagelstudio's en andere beautysalon met het krijgen van meer klanten, omzet en voldoende tijd en energie over te houden.  Ik zorg dat je niet meer hoeft te worstelen of te twijfelen, met alle frustraties en onzekerheden. 


Dit is mijn derde bedrijf. In 2009 schreef ik me in bij de kvk als nagelstyliste toen ik 24 jaar was. Met een ondernemers- , marketing- en NLP studie en een flinke lading aan salonervaring in the pocket Weet ik hoe je je droomklant zo snel mogelijk kan vinden en aantrekt naar je salon. Het juiste plan is dan echt goud waard. 


Ook ik zat de eerste jaren te worstelen en lag 's nachts wakker, hoe kom ik aan klanten?! Hoe krijg ik meer inkomen? ik had maar 2 antwoorden, meer expertise krijgen en prijzen verhogen (als ik genoeg klanten heb). Toen leerde ik bij een opleiding het ondernemersspel. Hoe je door hier en daar wat te veranderen, zo 123 klanten bereikt en vaste klanten maakt. En dat in een constante stroom. Fantastisch!! Dus ik vond het mijn morele plicht om dit geheim te gaan delen met alle moeders met ook een droom: een succesvolle salon!


Met mijn gratis masterclass kun jij ook leren hoe je direct klanten krijgt!

Meld je aan voor de masterclass op 

Nieuwe data:

Woensdag 24 mei 9:00

Donderdag 25 mei 19:30

Woensdag 1 juni 19:30


CTA ik ben erbij!

meer klanten in mijn nagelstudio, leer dat hierReactie plaatsen